-

Gözden kaçırmayın

Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde deprem: Hasar tespiti ve yardım çalışmaları başlatıldıTokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde deprem: Hasar tespiti ve yardım çalışmaları başlatıldı

Afyonkarahisar'da düzenlenen Floor Curling Grup Müsabakaları başarıyla sonuçlandı. 20 farklı şehirden 200 sporcu, 55 takım halinde müsabakalara katıldı ve heyecan dolu anlar yaşandı.

Genç erkekler kategorisinde birincilik Çeltikçi Şehit Ali Yıldırım Anadolu Lisesi'nin oldu. Pazarlar Spor Lisesi ikinci, Denizli İmam Hatip Lisesi üçüncü ve Antalya Spor Lisesi dördüncü sırada yer aldı.

Genç kızlarda ise birincilik 15 Temmuz Şehitleri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin oldu. Naip Hüseyin Anadolu Lisesi ikinci, Çeltikçi Şehit Ali Yıldırım Anadolu Lisesi üçüncü ve Yakup Mihriye Akdeniz İmam Hatip Lisesi dördüncü sırayı elde etti.

Gençler karma kategorisinde ise birincilik Pazarlar Spor Lisesi'nin oldu. İkinci sırada 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi yer aldı. Üçüncülüğü Mezitli Anadolu Lisesi elde ederken, dördüncülük Merkezefendi Belediyesi Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin oldu.

Müsabakalar sonrası dereceye giren takımlara madalyaları ve başarı belgeleri Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen tarafından takdim edildi. Erşen, yaptığı açıklamada, "Afyonkarahisar'da gerçekleştirdiğimiz Floor Curling Grup Müsabakaları'nın başarılı bir şekilde tamamlanmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Mücadeleci ruhla geçen turnuvada centilmenlik ön plandaydı. Dereceye giren tüm takımları tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Afyonkarahisar'ı sporun her dalında önemli bir merkez haline getirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

#Afyonkarahisar #FloorCurling #Müsabakalar #Spor