-

Gözden kaçırmayın

Türkiye ve Tanzanya İlişkilerinde İş Birliği GüçleniyorTürkiye ve Tanzanya İlişkilerinde İş Birliği Güçleniyor

CHP Afyonkarahisar İl Teşkilatı, Yeşilçiftlik beldesinde bulunan seçim koordinasyon merkezinin açılışını gerçekleştirdi. Açılışa il başkanı, parti meclisi üyesi, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve bazı belediye başkanlarının yanı sıra Yeşilçiftlik Belediye Başkan adayı Devrim Ölmez de katıldı. Açılışta, Yeşilçiftlik halkının adaya yoğun bir ilgi ve desteğinin olduğu görüldü. Kalabalığın coşkuyla karşıladığı ve olumlu tepkilerle karşılaşan aday, açılışta yapacakları projeleri ve çalışmaları anlattı.

Açılış töreni, partililerin ve destekçilerin birlik ve beraberlik ruhunu göstermesi açısından önemliydi. CHP Afyonkarahisar il teşkilatının düzenlediği bu etkinlik, partinin Yeşilçiftlik beldesinde seçim zaferi kazanmak için kararlı olduğunu ve büyük çaba gösterdiğini gösterdi. Parti, katılımcılarla Yeşilçiftlik Belediye Başkan adayının başarılı olacağına ve beldenin kazanımlar elde edeceğine olan inancını paylaştı.

#CHP #Afyonkarahisar #Yeşilçiftlik #seçimkoordinasyon #parti #aday #açılış #destek #projeler #çalışmalar #birlik #beraberlik #seçimler #yereldenulusalaya #haber