-

Gözden kaçırmayın

Türkiye ve Tanzanya İlişkilerinde İş Birliği GüçleniyorTürkiye ve Tanzanya İlişkilerinde İş Birliği Güçleniyor

Afyonkarahisar'da faaliyet gösteren sanayi esnafını ziyaret eden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, gönül bağını pekiştirdiği bu ziyaretlerle halka yakınlığını bir kez daha gösterdi. Yurdunuseven, ziyaretlerde bölge esnafının ilgi ve misafirperverliği karşısında içten duygularını dile getirirken, esnafa başarılar diledi.

Yurdunuseven, ziyaretlerinin bir parçası olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde gerçekleştirilen hizmet ve eser üretme gayretine vurgu yaptı ve Afyonkarahisar'daki hizmetler için birlik olunduğunu belirtti. Ayrıca, genç, dinamik ve ileri görüşlü bir belediye başkan adayı olan Hüseyin Ceylan Uluçay'a tam destek verdiklerini ifade etti.

Bu ziyaretlerle hizmet odaklı siyaset anlayışını ve toplumla kurulan güçlü ilişkiyi bir kez daha gösteren Yurdunuseven, Afyonkarahisar'ın gelişimi için kararlılık mesajını yinelemiş oldu. İbrahim Yurdunuseven, şehir ve bölge esnafının refahı için gösterilen çabaların devam edeceğini vurgularken, kent için özveriyle çalışmaya hazır olduklarını belirtti.

#Afyonkarahisar #AKParti #IbrahimYurdunuseven #HuseyinCeylanUlucay