-

Gözden kaçırmayın

Türkiye ve Tanzanya İlişkilerinde İş Birliği GüçleniyorTürkiye ve Tanzanya İlişkilerinde İş Birliği Güçleniyor

Milliyetçi Hareket Partisi'nin yoğun seçim kampanyası kapsamında, Afyonkarahisar merkezli faaliyetler sürüyor. Parti temsilcileri, Fatih Mahallesi'ndeki halkla buluşarak, yerel seçimlerin önemi ve parti politikaları hakkında diyaloglar kurdu. Vatandaşların sorularını cevaplayan parti temsilcileri, olumlu bir atmosferde geçen toplantılara katılan herkese teşekkür etti.

Etkinlik, "Türkiye için, Afyonkarahisar için, canla başla" sloganıyla gerçekleştirildi. Milliyetçi Hareket Partisi'nin Afyonkarahisar'daki hedefleri ve projeleri halkla paylaşıldı. Partinin, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, ayrıştırıcı olmayan, kapsayıcı bir yaklaşım benimsediği belirtildi.

Milliyetçi Hareket Partisi temsilcileri, seçim sürecinde tüm halkın sorunlarına duyarlılık göstererek, toplumsal beklentilere ve ihtiyaçlara yönelik politikalar geliştireceklerini vurguladı. Yapılan ziyaretler ve görüşmeler, partinin yerel seçimlere kararlılıkla hazırlandığını ve vatandaşlarla samimi bir ilişki kurduğunu ortaya koydu.

#MilliyetçiHareketPartisi #Afyonkarahisar #yerelseçimler #seçimkampanyası