-

Gözden kaçırmayın

"Hudutsuz Sevda dizisinin 29. bölüm fragmanı yayınlandı, duygusal anlar garanti!"

Popüler Türk şarkıcısı Melike Şahin, müzik tutkunlarının kalbinde daha da yer edinecek yeni bir performans serisiyle karşımıza çıkıyor. Şahin, duygusal derinliği olan "Beni Anlama" şarkısını Harbiye Açıkhava sahnesinde seslendirmek için hazırlıklarını tamamladı. Heyecanlı bekleyişi ve titreyen sesiyle dikkat çekecek olan bu performans, Şahin'in 2023 serisi olarak YouTube kanalında sevenleriyle buluşuyor.

Bu özel gece, Şahin'e Tarkan ve Ozan Çolakoğlu gibi tanınmış isimlerin yanı sıra yetenekli sanatçı Pakize Barış gibi isimlerin de eşlik ettiği bir gece oldu. Kendine özgü tarzı ve güçlü yorumuyla dikkat çeken Şahin, "Beni Böyle Sev, Değiştirme, Boşver Anlama" gibi sözlerle dinleyicilerini duygusal bir yolculuğa çıkarıyor. Şarkıcının seriyi açışında, bu unutulmaz geceye katkı sağlayan herkese sevgiyle selam vererek, kendisine destek olan herkese minnettarlığını ifade ediyor.

#MelikeŞahin #BeniAnlama #HarbiyeAçıkhava #Tarkan #OzanÇolakoğlu #PakizeBarış #BeniBöyleSev #Değiştirme #BoşverAnlama #2023serisi #müzik