-

Gözden kaçırmayın

Afyon Kocatepe Üniversitesi, İş Yaşamında Kadın ve Cam Tavan Sendromu konulu konferans düzenledi.Afyon Kocatepe Üniversitesi, İş Yaşamında Kadın ve Cam Tavan Sendromu konulu konferans düzenledi.

2023-2024 Geleneksel Çocuk Oyunları Toplantısı, İl Müdürü Miraç Sünnetci'nin başkanlığında, Müdürlük Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantıya Müdür Yardımcısı Mevlüt Çınar ve okul/kurum idarecileri katıldı. İl Müdürü, toplantının açılışında yapmış olduğu konuşmada, çocukların oyunlar aracılığıyla dil öğrenimi de dahil olmak üzere, düşünme becerilerini ve yeteneklerini geliştireceklerini belirtti. Oyunlar sırasında sosyalleşen çocukların, dijital bağımlılık ve obezite gibi sorunlardan uzaklaşarak daha aktif bir yaşam tarzı benimsemeyi öğrendiklerini ifade etti. Ayrıca, okul bahçelerine hayat vererek unutulmaya yüz tutmuş geleneksel oyunları oynatarak, çocukların enerjilerini atabilecekleri mekanlar yaratmayı ve kültürümüzü gelecek nesillere aktarmayı hedeflediklerini vurguladı. Toplantı, Müdür Yardımcısı Mevlüt Çınar'ın idarecilere okullarda yapılması gereken iş ve işlemleri anlatmasıyla sona erdi.

#GelenekselÇocukOyunları #Toplantı #İlMüdürü #Çocuklar #DilÖğrenimi #DüşünmeBecerileri #Sosyalleşme #AktifYaşam #DijitalBağımlılık #Obezite #OkulBahçesi #Enerji #KültürÜretimi