-

Gözden kaçırmayın

Afyon Kocatepe Üniversitesi, İş Yaşamında Kadın ve Cam Tavan Sendromu konulu konferans düzenledi.Afyon Kocatepe Üniversitesi, İş Yaşamında Kadın ve Cam Tavan Sendromu konulu konferans düzenledi.

Özel AOSB Rahmiye Sare Palalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Avrupa Birliği tarafından hibelendirilen ve T.C. Ulusal Ajansı tarafından desteklenen 2022-1-TR01-KA121-VET-000067807 numaralı Erasmus+ Akreditasyon Mesleki Eğitim Projesi kapsamında önemli bir başarı elde etti. Bu proje sayesinde, okuldan öğrenci ve öğretmenler Macaristan/Budapeşte ve Fransa/Strasburg şehirlerine giderek "Meslek Lisesi Öğrencilerinin Kısa Dönemli Staj Faaliyeti"ne katıldı. Bu deneyim sayesinde, öğrenciler mesleki ve kişisel alanda uluslararası deneyimler kazandı.  

Öğrenci ve öğretmenler, ziyaret sırasında İl Milli Eğitim Müdürümüz Miraç Sünnetci'yi makamında ziyaret etti. Sünnetci, bu uluslararası deneyimler hakkında öğrenci ve öğretmenlerle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Ayrıca, öğretmen ve öğrencilerin yurt dışında yürütülen faaliyetlere başarı ile katkı sağlamalarından dolayı teşekkür etti. Ziyaretin sonunda, İl Müdürümüz Sünnetci, öğretmen ve öğrencilere "Teşekkür Belgesi" verdi ve hatıra fotoğrafı çektirildi.

#Erasmus #meslekiEğitim #uluslararasıdeneyim #AOSBRahmiyeSarePalalıMeslekiVeTeknikAnadoluLisesi